parallax background

Over ons
Bouwbedrijf Meijvogel

Betrouwbaar, vooruitstrevend en innovatief.
En dat voor nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudsprojecten in zowel de burgerlijke- als utiliteitsbouw.

Ons bedrijf

Bouwbedrijf Meijvogel is een vaste waarde in de Nederlandse bouwmarkt. Onze sterkte? Wij zijn een familiebedrijf, actief sinds 2011 in de huidige vorm.

Professionaliteit en het afleveren van kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel, en daarom beschikken wij over een compleet en gespecialiseerd team van eigen mensen én machinaal gereedschap van de hoogste kwaliteit om onze bouwmaterialen eigenhandig te produceren (bv. prefab, kozijnen, etc.).

Daarnaast is veiligheid een van onze belangrijkste peilers. Al ons personeel is in het bezit van een VCA Certificaat waardoor wij veiligheid, gezondheid en milieu waarborgen, en ook al ons elektrisch gereedschap wordt jaarlijks in eigen beheer gekeurd.

Tot slot vinden wij het ook belangrijk onszelf en onze werkzaamheden constant te vernieuwen door constante bijscholing over de laatste tecnieken, die we vervolgens implementeren in ons werk.

En ook jonge mensen geven wij een kans. Meijvogel biedt jongeren de mogelijkheid om via samenwerkingsverbanden een opleiding te volgen bij onze erkende leermeesters. Wij leiden al onze mensen op tot volwaardige, zelfstandige vakmannen met de nodige vrijheid om eigenhandig projecten successvol af te werken.

Kortom, Meijvogel biedt een ideale mix om de mooiste en zelfs meest uitdagende projecten tot volle tevredenheid van de opdrachtgever te realiseren.


Solliciteren

CERTIFICERINGEN

Bouwbedrijf Meijvogel is bij meerdere (bouw)organisaties aangesloten.

Bouwend Nederland

Wij zijn lid van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven.


Lees meer

VCA Certificaat

Ons volledige team is VCA gecertificeerd.


Lees meer

Bouwmensen

Wij zijn partner van Bouwmensen, een coöperatieve vereninging van bouw- en infra-opleidingsbedrijven.


Lees meer

Onze werkwijze

Bouwbedrijf Meijvogel is een compacte organisatie die al uw bouwprojecten van begin tot eind verzorgt. Tijdens het gehele bouwproces staan vakkennis en oplossend vermogen centraal. Daarom werken wij samen met volkomen betrouwbare onderaannemers, maar blijven wij altijd de hoofdaannemer van al onze projecten. Wij coördineren van A tot Z, vanaf de tekentafel tot de oplevering. Ook eventuele vergunningen worden door ons geregeld.

Uiteraard vinden wij het belangrijk om zo dicht mogelijk bij onze opdrachtgever te staan. Zo proberen wij elke klant continu actief bij het bouwproces te betrekken, en houden we geregeld tussentijdse evaluaties om wijzigingen aan te brengen, gevolgd door een eindevaluatie na afronding van elk project. 100% client satisfaction. Dat is ons doel.

Bij ons kan iedereen terecht: scholen, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, gemeentes, bedrijven, particulieren... Wij zijn overal in thuis. Nieuwbouw, vernieuwbouw, verduurzaming of renovatie, of een combinatie van beide? Liever turn-key renoveren en daarna verkopen of verhuren? Zegt u het maar. Wij maken alles mogelijk.


Intresse in een van onze diensten?

071 402 5808

Contact